BLANDIN DE CORNUALLA leer pdf

BLANDIN DE CORNUALLA de

Descarga gratuita de ebooks para pc. BLANDIN DE CORNUALLA CHM iBook DJVU (Spanish Edition)

Descargar BLANDIN DE CORNUALLA PDF


Ficha técnica

  • BLANDIN DE CORNUALLA
  • Número de páginas: 96
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788476600122
  • Editorial: BROMERA
  • Año de edición: 1987

Descargar eBook gratisDescarga gratuita de ebooks para pc. BLANDIN DE CORNUALLA CHM iBook DJVU (Spanish Edition)

Overview

«Guiot prengué el seu arnès, s'acomiadà del pastor, i llavors cavalcà sense descans fins que trobà el desert. Després de cavalcar-hi força estona, va veure un bell verger on hi havia un viver de peixos cobert per un formós pavelló. Allí s'estigué, fascinat per la seva bellesa, fins que va veure venir el cavaller negre, cavalcant sobre un gran cavall i ben armat...»
El Blandín de Cornualla és una novel·la de cavalleria, d'autor anònim, que relata les aventures, d'armes i d'amor, de dos cavallers errants de Cornualla, Blandín i Guiot, en un món entre real i fabulós que aprofita tots els recursos del roman breton.
El text, probablement de principis del XIV, ha estat prosificat i modernitzat, a partir de la primitiva narració en vers provençal per Jordi Tiñena. Aquesta versió, ben respectuosa amb l'original, us ofereix una lectura plaent i una mostra curiosa d'aquest meravellós cosmos que és la Matèria de Bretanya.

LIBROS RELACIONADOS: [PDF] Néerlandais A1 Basis Woordenschat - 56 fiches pour apprendre ou réviser le vocabulaire néerlandais de base en s'amusant by Kay Frohwein site, {pdf download} Atlas d'immunologie - De la détection du danger à l'immunothérapie download pdf, {epub download} Maisons paysannes et patrimoine de pays en Deux-Sèvres read pdf, Descargar THE MOONSTONE (BLACK CAT. READING AND TRAINING) (+ AUDIO CD) (B2. 1) WILKIE COLLINS Gratis - EPUB, PDF y MOBI download link, Read online: Grammaire progressive du français perfectionnement - Avec 600 exercices link,

0コメント

  • 1000 / 1000